Реклама

Реклама

Партнери

Партнери

Бізнес-форум «Зерно. Свині. М'ясо» оголосив перших спікерів

Організатори форуму «Зерно. Свині. М'ясо», який відбудеться 15 вересня у Києві, оголосили імена перших спікерів, які поділяться своїм досвідом та експертизою з учасниками.

Під час роботи форуму буде проведено дві сесії, панельна дискусія та круглий стіл, в рамках яких учасники зможуть послухати доповіді на актуальні питання розвитку зернового бізнесу, свинарства, м’ясного та м’ясопереробного бізнесу, розвиток експорту свинини та готової продукції, споживчі тренди м’ясної продукції, кормовиробництво, технології виробництва, якості продукції, законодавче регулювання тощо.

Отже, знайомтесь з першими спікерами бізнес-форуму «Зерно. Свині. М'ясо»:

Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam - компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней

Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу

Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»

Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»

Микола Бабенко, директор Асоціації «М’ясної галузі» та Центру підвищення ефективності в тваринництві

Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)

Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт

Також, в рамках форуму відбудеться спеціалізована виставка «Swine & Meat Industry Expo-2023», де ви зможете презентувати та познайомитись з сучасними рішеннями від виробництва кормів, утримання та вирощування свиней до мʼясопереробки та торгівлі. Виставка буде працювати протягом всього дня форуму та слугуватиме гарним майданчиком для бізнес-перемовин.

Детально ознайомитися з програмою, спікерами та умовами участі можна за цим посиланням.

Тож реєструйтесь на форум та отримайте унікальну можливість поспілкуватися з провідними експертами, учасниками ринку та дізнатися про актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості як започаткувати новий або масштабувати діючий бізнес у свинарстві.