Реклама

Реклама

Партнери

Партнери

ФАО надасть генератори агровиробникам з прифронтових областей України

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за фінансової підтримки уряду Німеччини розподілить 17 генераторів потужністю від 27 до 88 кВт серед виробників та переробників продуктів харчування, щоб вони могли продовжувати виробництво та забезпечувати населення свіжими продуктами харчування навіть під час відключень електроенергії.

Загалом у межах цієї ініціативи ФАО вже успішно передала 97 генераторів малим і середнім підприємствам із Сумської, Чернігівської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. До кінця 2024 року, додатково планується роздати ще 131 генератор підприємствам, які розташовані у безпосередній близькості до лінії фронту, щоб підвищити самоокупність та стійкість національних виробників.

Прес-захід, присвячений розподілу генераторів, відбудеться 30 липня 2024 року об 11:00. З міркувань безпеки, деталі щодо місця розподілу генераторів буде надано медіа після проходження акредитації.

Акредитуватись можна за посиланням: https://forms.gle/ns3yAkmj4vd77YmM9

Програма заходу:

11:00-11:05

Звернення до медіа та присутніх - Денис Башлик, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України

11:05-11:10

Звернення до медіа та присутніх - П’єр Вотьє, голова офісу ФАО в Україні

11:10-11:15

Звернення до медіа та присутніх - Ансгар Ашфальк, першиий секретар Посольства Федеративної Республіки Німеччина, радник з питань продовольства та сільського господарства

11:15-11:30

Додаткові інтерв’ю з представниками Мінагрополітики, ФАО, посольства Німеччини

11:30-12:00

Інтерв’ю з представниками агропідприємств

Фото: ©ФАО/Анастасія Бородаєнко