Реклама

Реклама

Партнери

Партнери

ФАО оголошує тендери для закупівлі пів мільйона одноденних курчат та кормів для них

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила про відкриття тендерів для закупівлі понад пів мільйона одноденних курчат та 500 тонн кормів для них, які будуть надані українським родинам, що проживають у сільській місцевості прифронтових областей. Ця діяльність реалізується за підтримки урядів Японії та Франції та є частиною Програми надзвичайного реагування ФАО на 2024 рік для України.

У межах програми допомогу буде надано 18 590 родин із Дніпропетровської, Донецької, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Харківській та Херсонській областях. Кожна родина отримає набір із 30 одноденних курчат та 25 кг початкового корму для них. Така допомога забезпечить збалансоване харчування цих родин, покривши їхні потреби у протеїні.

Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши такі тендери:

Потенційним постачальникам пропонується подати пропозиції на повну або часткову кількість зазначених вище ресурсів.

Кінцевий термін подання заявок – 27 червня 2024 року, 13:00 (за Київським часом).

Додатково ФАО проведе онлайн-конференції для потенційних постачальників, щоб представити детальну інформацію про вимоги для подачі заявок, а також відповісти на запитання та ознайомити потенційних постачальників із інструкціями щодо реєстрації в системі ГРООН.

FAO ITB 2024-09 щодо закупівлі одноденних курчат в Україні

Дата та час проведення: 18 червня 2024 року, 14:00-15:00

Посилання для участі в заході: https://fao.zoom.us/j/93417426703

Пароль: FAOUKRAINE

FAO ITB 2024-09 щодо закупівлі кормів для птиці в Україні
Дата та час проведення: 18 червня 2024 року, 15:00-16:00

Посилання для участі в заході: https://fao.zoom.us/j/98521733089

Пароль: FAOUKRAINE

Нагадаємо, що для участі у тендерах, постачальники повинні бути зареєстровані у системі Глобального ринку ООН (ГРООН) - https://www.ungm.org/Vendor/Registration. Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).